UNDERBAR POOLVILLA I RAWAI


Nära stranden Nai Harn beach

6 BÄDDAR

Byggnadsstilen kallas Bali-Stil och har ett vardagsrum, 3 st. sovrum med separat dusch och toalett till varje sovrum. Köket ligger mitt emot salan (paviljongen) däremellan ligger en saltvattenpool med Jacuzzi. Huset har mycket hög standard med aircondition i samtliga rum, 40" platt-TV med surround ljud. Köket är fullutrustat med keramikhäll, micro,ugn, kyl/frys, vattenautomat m.m. Hämtning vid flygplatsen kan ordnas av en av våra chaufför som vi samarbetar med. I hyran ingår: bredband, normalförbrukning av el, lån av 2 st mobiltelefoner med Thai kontantkort, städning samt byte av handdukar och sängkläder var 3:e-4:e dag.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

EXKLUSIVT HUS - PHUKET


225 kvm boyta - med egen splaschpool

6 BÄDDAR

Huset består av 225 kvm boyta exklusive terrasser, balkonger och altaner. Även en splashpool ingår. Huset är fullt utrustat med både moderna och antika möbler och konst. Naturligtvis finns ett komplett kök med kyl/frys, diskmaskin och allt. Tvättmaskin och torktumlare finns också, i fall man inte vill lämna bort sin tvätt. Där finns förstås trådlöst Internet, TV och DVD. Man har tillgång till ett stort antal internationella TV-kanaler, bl.a. SVT 2.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

2 LÄGENHETER - PATONG BEACH


Strandnära - väldigt bra priser

2 BÄDDAR

Vi har lägenheter med strandnära läge i Patong som vi hyr ut till bra priser! Lägenheterna är fullt utrustade med kök, mikro, kaffekokare, kabel-TV, DVD/BR, WiFi mm. Vi har också MC för uthyrning (110 - 150 CC). Det är enkelt att åka till de stränder på Phuket där du kan vara ganska ostörd. Det är också enkelt att åka båt i Adamanska sjön, t.ex. för att åka till Krabi eller Ao Phra Nang - det tar 2,5 timmar med färja från Phuket. Varför inte passa på att laga en trasig tand eller göra annat medicinskt ingrepp? Vi hjälper gärna till med att skapa kontakt med rätt ställe.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

BELLMANS RESTAURANT & GUESTHOUSE


Boende med familjär stämning

2-6 BÄDDAR

Bellmans Restaurant & Guesthouse ligger ca 300 meter, 2-3 minuters promenad från den mycket populära Karon Beach på Phuket i Thailand. Vi ligger på 16,18 Luang Pho Chuain Road, samma gata som det stora Orchid Resort, Hotel Karon Place ligger runt hörnet ett kvarter bort.
I vårt Guesthouse hyr vi ut mycket omtyckta rum och lägenheter med 2 till 6 bäddar, vilka kan kombineras på olika sätt. Vi har vanliga dubbelrum eller lägenheter, och för stora familjer eller sällskap kan vi koppla ihop dessa till ett par stora lägenheter om ca 120 kvm.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER