PARADIS MED NÄRA TILL ALLT


Med kilometerlånga stränder

6 BÄDDAR

I den lilla fiskebyn Huay Yang, cirka 12 mil söder om Hua Hin finns vårt hus Jasmin S3. Huset ligger i Jasmin Village tillsammans med 22 andra hus. Området byggdes 2007 och är en av de senast byggda i sitt slag. Området är välskött och har daglig trädgårdsskötsel samt bevakning dygnet runt. Det finns en stor gemensam pool med en barndel och en jacuzzi. Det är nära till både resturanger och en liten livsmedelsbutik. Jasmin Village ligger 600 meter från havet med kilometerlånga badstränder, fria från försäljare. I Huay Yang finns från och med 2011 Svenska Skolan, Sanuk.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

STORT STRANDHUS - BAN HUAY YANG


332 kvm direkt vid stranden

6 BÄDDAR

Strandhuset har stora härliga utrymmen med plats för två mindre familjer om man så önskar. 332 kvadratmeter med uteplatser och balkonger. Ett bättre boende är svårt att hitta. Prisvärt med tanke på yta, läget vid havet och komfort i hus och område. Utsikt över Thailändska viken i öster och bergen i Burma på den västra sidan. I huset finns tre rymliga sovrum med eget badrum. Samtliga med fläkt och aircondition. Swimmingpoolen är väl tilltagen och det finns ett gym på området. Framför huset, mot havet finns en liten jaquzzi, perfekt för barnen. Wireless internet ingår, för en eller flera datorer.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

VILLA I HUAY HANG


Modern villa med stor terrass

6 BÄDDAR

Två pooler, AC, Internet, stor terrass, grönskande trädgårdar och promenadavstånd till den underbara stranden och flera fantastiska restauranger. Villan är på totalt 91 kvadratmeter varav 24 är terrass. Det finns två sovrum med 180 centimeter breda dubbelsängar. Dusch och ett modernt, fint kök med spis, mikro, ugn, kaffebryggare, brödrost, kyl och frys, gott om porslin och annan köksutrustning, samt köksbord med fyra stolar. I vardagsrummet finns soffa med fåtölj, tv, stereo och elpiano. Den täckta terrassen som det finns utgång till både från det ena sovrummet och från vardagsrummet har två bord och åtta stolar samt två solstolar, med utsikt över den närmaste poolen och trädgården med palmer, lime-, apelsin- och bananträd. Fler hyresobjekt finns via länk nedan.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER