PINERY RESORT - FISKEBY I BAN PHE


Stort - inklusive allt

8 BÄDDAR

Huset är nyrenoverat med 4 sovrum, tre rum med dubbelsäng och ett rum med en våningssäng som är 110 cm. Två badrum med varmvattendusch. Vi har AC i alla rum. Det finns totalt 8 sovplatser och i nuläget finns köksmöbler för 6 personer och utemöbler för 8 personer . Det finns husgeråd för 8 personer. Området har 24 timmars vakthållning och bommar vid infarten. Ca 75 meter från området ligger den långa stranden Suan Son Beach. Suan Son betyder "pinjeparken" och är ett populärt utflyktsmål för thailändska familjer. Här kan man tex äta fisk- och skaldjurssnacks och prova inhemska vattensporter, som att rida på vågor på innerslangar.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

320 KVM - BAN PHE


För det stora sällskapet

11 BÄDDAR

Vi erbjuder nu möjligheten att hyra vårt nybyggda och lyxiga hus beläget i det genuina Thailand. Enbart ett fåtal meter från huset entré hittar ni en 25x10m pool, två laguner, massagebad, barnpool och parkering. Tonade fönster överallt, lamellgardiner eller träpersienner, marmorgolv i alla rum och toaletter. 6 sovrum, 5 Kingsize bäddar och 1 barnrum med exklusiva madrasser (11 bäddar),komplett utrustat för 12 personer. Ett lyxigt boende i det genuina Thailand.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

POMS BAGERI - BAN PHE


Stort urval av hus

4 - 10 BÄDDAR

Poms Bageri i Ban Phe erbjuder ett flertalet bostäder till uthyrning. Exempelboende: Total yta 220 kvm i 2 plan med större champagneterrass på plan 2. En fantastisk toppterrass med utkik över området, poolen och ner mot Suan Son beach. 3 sovrum alla med dubbelsäng och AC. Stort och luftigt vardagsrum med 2 sittgrupper och TV. Stor och luftig matplats, placerad i nedre plan med plats för 8 personer. Huset har 2 toaletter med bad/dusch. Thaikök för enklare matlagning. 150 meter till stranden. Fler boenden på hemsidan.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

STORT STRANDHUS - BAN HUAY YANG


332 kvm direkt vid stranden

6 BÄDDAR

Strandhuset har stora härliga utrymmen med plats för två mindre familjer om man så önskar. 332 kvadratmeter med uteplatser och balkonger. Ett bättre boende är svårt att hitta. Prisvärt med tanke på yta, läget vid havet och komfort i hus och område. Utsikt över Thailändska viken i öster och bergen i Burma på den västra sidan. I huset finns tre rymliga sovrum med eget badrum. Samtliga med fläkt och aircondition. Swimmingpoolen är väl tilltagen och det finns ett gym på området. Framför huset, mot havet finns en liten jaquzzi, perfekt för barnen. Wireless internet ingår, för en eller flera datorer.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

HUS I SKÖNA BAN PHE - SAFIR VILLAGE


2 pooler och 350 m till havet

4 BÄDDAR

Hyr ditt semesterboende i Thailand hos oss. Vi erbjuder ett fräscht hus med 4 bäddar, välutrustat kök och en härlig altan vid poolside, eller en helt nyrenoverad lägenhet med ett ostört men poolnära läge. Huset har 2 sovrum med dubbelsäng (möjlighet till en extrabädd – barnsäng), 2 badrum och altan. Välutrustat kök med bl a mikrovågsugn, ugn och kaffebryggare. A/C i alla rum. TV och DVD-spelare. Inredning i europeisk stil. Safir Village har två stora pooler. Vårt hus ligger endast några få meter från den ena poolen. Vill man bada i havet så är det endast 350 m till Suan Son beach.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER