PRIVAT POOLVILLA - HUA HIN THAILAND


Fridfull idyll och fantastisk utsikt

8 BÄDDAR

Den stora privata poolen har djup och grund del, perfekt för avkoppling och lek. Poolen är omgiven av 120 m2 terass i gnistrande vit sandwash, med fri utsikt över bergen samt trappsteg till rum och trädgård. Parasoller och cocosnötspalmer ger skön skugga medan du koppar av i de designade solstolarna. På kvällen skapar trädgårds- och poolbelysningen atmosfär. Vardagsrummet är ljust och rymligt, med ett modernt kök i öppen planlösning utrustad med Electrolux-varor, och specialbyggda teak- och vattenhyacint-möbler. Det finns även en 42 TV och DVD. De enorma skjutdörrarna mot terassen och poolen suddar ut gränsen mellan inomhus och utomhus.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

BOENDEN I MAE PHIM


Flera boenden nära stranden

4-8 BÄDDAR

Här finns den långa vackra stranden där ni kan njuta av en underbar dag i solen med god service och gott att äta. Till Mae Phim åker man för att få njuta av sol, lugn o semester, här är lugnt och fridfullt med många resturanger och butiker att besöka. Vi har tre olika boenden som vi hyr ut. En villa på 175 kvm och egen pool, stor hörnlägenhet med stor terass eller en underbar villa med alla bekvämligheter. Läs på vår hemsida om alla boenden. Där hittar du också mer information området och annat matnyttigt. Välkommen!

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

PINERY RESORT - FISKEBY I BAN PHE


Stort - inklusive allt

8 BÄDDAR

Huset är nyrenoverat med 4 sovrum, tre rum med dubbelsäng och ett rum med en våningssäng som är 110 cm. Två badrum med varmvattendusch. Vi har AC i alla rum. Det finns totalt 8 sovplatser och i nuläget finns köksmöbler för 6 personer och utemöbler för 8 personer . Det finns husgeråd för 8 personer. Området har 24 timmars vakthållning och bommar vid infarten. Ca 75 meter från området ligger den långa stranden Suan Son Beach. Suan Son betyder "pinjeparken" och är ett populärt utflyktsmål för thailändska familjer. Här kan man tex äta fisk- och skaldjurssnacks och prova inhemska vattensporter, som att rida på vågor på innerslangar.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER