LÄGENHET - KAMALA


Underbar tropisk miljö

5 BÄDDAR

Boendet ligger på ett lugnt och välskött område, där du har allt du behöver inom 7 min promenad. Härlig pool, underbara stränder, massor av restauranger, barer och mataffärer. Stranden är inte den minsta och inte heller den största på Thailand, men omges av en underbar tropisk miljö med träd och palmer, samtidigt som den är långgrund och därför väldigt säker för mindre barn.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

SUNRISE BEACH RESORT - BAN AMPUR


Havsutsikt och all tänkbar service.

5 BÄDDAR

Lyxig hörnlägenhet vån 3 av 3, belägen ett stenkast från egen beach. Lungt och trivsamt med havsutsikt och all tänkbar service. (Läs mer om servicen här) Endast 20 min från Pattaya och 10 min till Jomtien alldeles intill den stora vägen Sukhumvit Road. Öarna Kosamet Kolan och Khochang är närliggande paradis, som är värda ett besök. (Objektet är också till salu)

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

BELLMANS RESTAURANT & GUESTHOUSE


Boende med familjär stämning

2-6 BÄDDAR

Bellmans Restaurant & Guesthouse ligger ca 300 meter, 2-3 minuters promenad från den mycket populära Karon Beach på Phuket i Thailand. Vi ligger på 16,18 Luang Pho Chuain Road, samma gata som det stora Orchid Resort, Hotel Karon Place ligger runt hörnet ett kvarter bort. I vårt Guesthouse hyr vi ut mycket omtyckta rum och lägenheter med 2 till 6 bäddar, vilka kan kombineras på olika sätt. Vi har vanliga dubbelrum eller lägenheter, och för stora familjer eller sällskap kan vi koppla ihop dessa till ett par stora lägenheter om ca 120 kvm.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER