LUGNA LÄGENHETR I HUA HIN


Barnvänligt

2-4 BÄDDAR

Mango Spa ligger utanför Hua-Hin, ca 20 mil söder om Bangkok vid Siambukten. Här har du möjlighet att hyra lägenhet med 2-4 bäddar och komplett kök, samtliga med uteplats. På området finns en restaurang med thai och europeiskt kök. Poolen med tillhörande sandstrand har sluttande botten vilket gör att den passsar även de minsta. Här finns eget spa med möjlighet till kroppsbehandling, massage mm. Området har även ett eget minigym och tennisbana vilket ni som hyr lägenhet har fri tillgång till.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

2 VÅNINGSHUS I "Svenskbyn" HUA HIN


Gångavstånd till golfbana

2 BÄDDAR X 2

Vi har två fantastiska tvåvåningshus för uthyrning på unika ”svensk byn” Mango Spa & Resort i Hua Hin, Thailand. Husen är inredda för den kräsene thailandsresenären. Mango Spa består av en blomstrande trädgård med tropiska blommor, mangoträd och palmer. Husen ligger på gångavstånd till Black Mountin Golf Club och till Black Mountain Waterland. Anläggningen har egen restaurang, bar, mindre butik, tennisbana, gym, fyra pooler, och eget spa. Vi har egen reguljär Tuktuk service till centrala Hua Hin var 90:e minut. Reception som tillhandahåller hjälp med tvätt, städning, bokning av utflykter, egen biluthyrning.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

COYS - BOENDEN I HUA HIN


Flera boenden nära nytt vattenland

2-6 BÄDDAR

Vill du bo i Thailand från en vecka till ett år är Coys ett billigt alternativ. Boendet är enkelt, trivsamt och personligt. Vi har flera olika boenden, vid beachen eller närhet till superfräscht köpcentra. Alla boenden inkluderar personlig service och varmt omhändertagande. Många av våra gäster återkommer till våra boenden är efter år. Hos oss kan man också hyra moped och motorcykel, billigt.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER
/div>

BELLMANS RESTAURANT & GUESTHOUSE


Boende med familjär stämning

2-6 BÄDDAR

Bellmans Restaurant & Guesthouse ligger ca 300 meter, 2-3 minuters promenad från den mycket populära Karon Beach på Phuket i Thailand. Vi ligger på 16,18 Luang Pho Chuain Road, samma gata som det stora Orchid Resort, Hotel Karon Place ligger runt hörnet ett kvarter bort. I vårt Guesthouse hyr vi ut mycket omtyckta rum och lägenheter med 2 till 6 bäddar, vilka kan kombineras på olika sätt. Vi har vanliga dubbelrum eller lägenheter, och för stora familjer eller sällskap kan vi koppla ihop dessa till ett par stora lägenheter om ca 120 kvm.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

DUVBO VILLAGE - LYXIGA BUNGALOWS


Allt du behöver - Kamala Beach

2-4 BÄDDAR

Vi erbjuder 6 exklusiva bungalows i thailändsk stil. Alla är rymliga bungalow med en luftkonditionerade dubbelrum ( extrasängar finns tillgängliga ), ett kombinerat kök/vardagsrum, en inomhus och ett utomhus badrum och en uteplats. För din trevnads skull är varje bungalow utrustad med kabel-TV, som erbjuder ett brett utbud av internationella program, trådlös DSL-internetanslutning tillgänglig, gratis för alla gäster. Boendet ligger alldeles intill Kamala beach, mer känt som paradiset på jorden.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER

2 LÄGENHETER - PATONG BEACH


Strandnära - väldigt bra priser

2 BÄDDAR

Vi har lägenheter med strandnära läge i Patong som vi hyr ut till bra priser! Lägenheterna är fullt utrustade med kök, mikro, kaffekokare, kabel-TV, DVD/BR, WiFi mm. Vi har också MC för uthyrning (110 - 150 CC). Det är enkelt att åka till de stränder på Phuket där du kan vara ganska ostörd. Det är också enkelt att åka båt i Adamanska sjön, t.ex. för att åka till Krabi eller Ao Phra Nang - det tar 2,5 timmar med färja från Phuket. Varför inte passa på att laga en trasig tand eller göra annat medicinskt ingrepp? Vi hjälper gärna till med att skapa kontakt med rätt ställe.

MAILA ÄGAREN

LÄS MER
/div>